Heeft u vragen? Bel ons op 0512 - 51 68 68.

Hosted Telefonie

Het principe van Hosted Telefonie

Hosted VoIP is heel simpel gezegd bellen via het internet. Het wordt ook wel internetbellen
of hosted telefonie of cloud telefonie genoemd. Uw telefoontoestel maakt via het internet verbinding met onze telefooncentrale.

Met Hosted Telefonie van Progatech krijgt u de beschikking over onze zeer uitgebreide telefooncentrale welke veilig in een datacenter staat. De telefooncentrale is voorzien van alle moderne mogelijkheden, in combinatie met de support van Progatech bent u te allen tijde verzekerd van een betrouwbare en tijdloze telefoonoplossing.

Voordelige telefonie oplossing

Geen ingewikkelde constructies maar transparantie. Of uw organisatie nu uit 1 of 100 medewerkers bestaat, wij hebben een passende oplossing voor u. En daarbij betaalt u alleen voor datgene wat u nodig heeft.

Geen minimale contractstermijn!

Progatech biedt u de mogelijkheid tot echt flexibel telefoneren: U zit niet vast aan een minimale contractstermijn voor uw vaste telefonie. U kunt opzeggen wanneer u wilt en u behoudt daarmee dus al uw vrijheid. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden, wij vertellen u er graag meer over.

Gespreide betaling

Wij bieden u de mogelijkheid tot een gespreide betaling. U kunt daarbij zelf bepalen in hoeveel termijnen u wilt voldoen. Daardoor kunt u per direct besparen en hoeft u niet uw investering in hardware voor te financieren. Dat is nog eens een voordeel.

Schaalbaar en Flexibel

Soms bloeit de business, soms gaat het iets minder. U wilt dus de mogelijkheid hebben om uw telefonieoplossing hierop aan te passen. Bij ons heeft u die mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld het aantal gebruikers, de opties en de functionaliteiten schalen naar uw wensen.

Tarieven hosted telefonie

De kosten voor hosted telefonie zijn opgebouwd uit twee delen: het aantal accounts/gebruikers en de hosted telefooncentrale. Deze abonnementen worden maandelijks aan u gefactureerd, waarbij u iedere maand flexibel bent in hoeveel gebruikers u wilt aansluiten.

Onze tarieven

Flexibiliteit en functionaliteit

Met een Hosted VoIP-oplossing van Progatech haalt u flexibiliteit en functionaliteit in huis. Onze Hosted VoIP-oplossing werkt vele malen eenvoudiger dan een traditionele telefooncentrale. Daarnaast biedt onze Hosted VoIP-oplossing standaard al een zeer uitgebreide functionaliteit. Via de eenvoudig te bedienen App of de online beheerstool kunt u als klant, 24 uur per dag 7 dagen in de week, allerlei wijzigingen doorvoeren.

Thuiswerken of onderweg

Bedien uw kantoortelefoon vanaf uw desktop en/of smartphone met behulp van kantoor op afstand. Wees overal bereikbaar op uw manier, op uw moment. U kunt bijvoorbeeld thuiswerken en op de thuistelefoon of mobiel bereikbaar zijn met uw kantoornummer. Vergeten om uw kantoornummer door te schakelen? Dat is geen probleem! Via een app kunt u uw kantoor op afstand heel eenvoudig in- en uitschakelen.
  • Wim Postma

    Wim Postma

    Adviseur Telefonie en Internet

  • Wim Pronk

    Wim Pronk

    Adviseur Telefonie en Internet

Meer weten over hosted telefonie?

loading