Heeft u vragen? Bel ons op 0512 - 51 68 68

Hosted Telefonie

Hosted Telefonie in de cloud

Voordeel halen uit innovatieve cloud-oplossingen.
Eenvoudig en snel geregeld.

Met Hosted Telefonie van Progatech krijgt u de beschikking over onze zeer uitgebreide telefooncentrale welke veilig in een datacenter staat. De telefooncentrale is voorzien van alle moderne mogelijkheden, in combinatie met de support van Progatech bent u te allen tijde verzekerd van een betrouwbare en tijdloze telefoonoplossing.

Voordelige telefonie oplossing

Geen ingewikkelde constructies maar transparantie. Of uw organisatie nu uit 1 of 100 medewerkers bestaat, wij hebben een passende oplossing voor u. En daarbij betaalt u alleen voor datgene wat u nodig heeft.

Geen minimale contractstermijn!

Progatech biedt u de mogelijkheid tot echt flexibel telefoneren: U zit niet vast aan een minimale contractstermijn voor uw vaste telefonie. U kunt opzeggen wanneer u wilt en u behoudt daarmee dus al uw vrijheid. Neem eens contact met ons op voor de mogelijkheden, wij vertellen u er graag meer over.

Gespreide betaling

Wij bieden u de mogelijkheid tot een gespreide betaling. U kunt daarbij zelf bepalen in hoeveel termijnen u wilt voldoen. Daardoor kunt u per direct besparen en hoeft u niet uw investering in hardware voor te financieren. Dat is nog eens een voordeel.

Schaalbaar en Flexibel

Soms bloeit de business, soms gaat het iets minder. U wilt dus de mogelijkheid hebben om uw telefonieoplossing hierop aan te passen. Bij ons heeft u die mogelijkheid. U kunt bijvoorbeeld het aantal gebruikers, de opties en de functionaliteiten schalen naar uw wensen.

Tarieven hosted telefonie

De kosten voor hosted telefonie zijn opgebouwd uit twee delen: het aantal accounts/gebruikers en de hosted telefooncentrale. Deze abonnementen worden maandelijks aan u gefactureerd, waarbij u iedere maand flexibel bent in hoeveel gebruikers u wilt aansluiten.

Onze tarieven

Flexibiliteit en functionaliteit

Met een Hosted VoIP-oplossing van Progatech haalt u flexibiliteit en functionaliteit in huis. Onze Hosted VoIP-oplossing werkt vele malen eenvoudiger dan een traditionele telefooncentrale. Daarnaast biedt onze Hosted VoIP-oplossing standaard al een zeer uitgebreide functionaliteit. Via de eenvoudig te bedienen App of de online beheerstool kunt u als klant, 24 uur per dag 7 dagen in de week, allerlei wijzigingen doorvoeren.

Thuiswerken of onderweg

Bedien uw kantoortelefoon vanaf uw desktop en/of smartphone met behulp van kantoor op afstand. Wees overal bereikbaar op uw manier, op uw moment. U kunt bijvoorbeeld thuiswerken en op de thuistelefoon of mobiel bereikbaar zijn met uw kantoornummer. Vergeten om uw kantoornummer door te schakelen? Dat is geen probleem! Via een app kunt u uw kantoor op afstand heel eenvoudig in- en uitschakelen.
  • Wim Postma

    Wim Postma

    Adviseur Telefonie en Internet

  • Wim Pronk

    Wim Pronk

    Adviseur Telefonie en Internet

Meer weten over hosted telefonie?

loading