Heeft u vragen? Bel ons op 0512 - 51 68 68.

Telecom

Telecom oplossingen

Van ontwerp en advies tot uitvoering en nazorg.

Een totaaloplossing op het gebied van telecom, security en ict, zonder gedoe. Waarbij u kunt kiezen voor integratie van vaste en mobiele telefonie. Dat alles voor een vast bedrag per maand. Wij bieden u overzicht en gemak, maar tegelijkertijd de zekerheid dat u een oplossing op maat krijgt. Voorspelbaarheid in kosten, eenvoud n flexibiliteit zijn voor u belangrijk en voor ons de speerpunten.

Vaste telefonie

Geen ingewikkelde constructies maar transparantie. Of uw organisatie nu uit 1 of 100 medewerkers bestaat, wij hebben een passende oplossing voor u. Aan de hand van uw wensen en eisen geven wij u een advies op maat.

Mobiele telefonie

Er zijn tegenwoordig meer verschillende soorten mobiele abonnementen dan dat er telefoons zijn Het is daardoor lastig om de juiste abonnementen te kiezen. Wij kunnen, als onafhankelijke adviseur, voor u analyseren welke mobiele spraak- en data-abonnementen het beste bij uw gebruikspatroon passen.

Netwerkbekabelingen

Technisch geavanceerde netwerkbekabeling is essentieel voor een goed functionerende ICT- of telefonieomgeving. Wij zijn specialist op het gebied van advies, installatie en onderhoud van netwerkinfrastructuren. Wij werken uitsluitend met producten van A-kwaliteit.

Koperkabeltechniek

Wij bieden een allround dienstverlening op het gebied van koperkabelinfrastructuur en voeren dagelijks service- en onderhoudswerk aan het aansluitnet uit in grote delen van Nederland. Onze koperkabelmonteurs doen hun werk met veel precisie en grote betrokkenheid.