Heeft u vragen? Bel ons op 0512 - 51 68 68.

Mobiele telefonie

Vast-mobiel integratie

Combineer uw mobiele telefonie met onze vaste telefonieoplossing!

Als onafhankelijk aanbieder van de alleen beste netwerken in Nederland, KPN, Telfort en Vodafone, bent u bij Progatech verzekerd van het best passende advies voor uw organisatie. Door onze onafhankelijke positie lift u mee op ons inkoopvoordeel. Het resultaat is een aanzienlijk lagere rekening zonder in te leveren op kwaliteit en veelal tegen een betere service dan u gewend bent. Het gebruik van mobiele telefonie en dataverkeer veranderen in sneltreinvaart. Was het eerst al bijzonder om email op een laptop te ontvangen, nu is het de gewoonste zaak van de wereld dat u volledig mobiel uw werk kunt doen ongeacht plaats en tijd. Wat zijn de mogelijkheden en wat is de toekomst? Progatech helpt u bij het maken van de juiste keuzes en kan het vervolgens volledig voor u regelen.

Zakelijke Mobiele telefonie

Doordat wij dagelijks in de markt actief zijn begrijpen wij als geen ander dat het voor een bedrijf niet makkelijk is om een goede keuze te maken als uw contracten aflopen. De markt verandert immers dagelijks en wat bij uw vorige keuze nog belangrijk was kan nu wel helemaal niet meer belangrijk zijn. Wij helpen u hier graag mee door een scherpe inventarisatie te doen en vervolgens de juiste modules te selecteren. Op maat gemaakt en passend binnen uw budget en wensen, dat is een Progatech advies.

Mobiel internet en datagebruik

Sterk in opkomst is het mobiel datagebruik. Mobiel internetten, mobiel e-mailen en mobiel toegang tot het bedrijfsnetwerk zijn slechts enkele voorbeelden. Met de komst van HSDPA (vervanger van UMTS) zal dit nog sneller en beter kunnen. Wij verbinden uw mobiele en vaste werkomgeving tot één geheel en tegen de laagst mogelijke kosten.
  • Wim Postma

    Wim Postma

    Adviseur Telefonie en Internet

Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag!

loading