Heeft u vragen? Bel ons op 0512 - 51 68 68.

Vast-mobiel integratie

Hosted Telefonie in de cloud

Voordeel halen uit innovatieve cloud-oplossingen.
Eenvoudig en snel geregeld.

Door de combinatie van uw vaste en mobiele aansluiting vergroot u de bereikbaarheid van uw bedrijf. Bedien uw kantoortelefoon vanaf uw desktop en/of smartphone met behulp van kantoor op afstand. Wees overal bereikbaar op uw manier, op uw moment. U kunt bijvoorbeeld thuiswerken en op de thuistelefoon of mobiel bereikbaar zijn met uw kantoornummer. Vergeten om uw kantoornummer door te schakelen? Dat is geen probleem! Via een app kunt u uw kantoor op afstand heel eenvoudig in- en uitschakelen.

Het Nieuwe Werken

Steeds meer medewerkers werken flexibel, plaats en tijd zijn niet meer vast. U wilt in zulke gevallen niet na hoeven denken over hoe u of uw medewerkers bereikbaar zijn, op het vaste nummer of juist mobiel? Met vast-mobiel integratie is het makkelijk regelen.

Maximale functionaliteit

Door de toepassing van nieuwe technieken is het mogelijk om alle mobiele gesprekken via de telefooncentrale te voeren. De functionaliteit van de telefooncentrale kunt u nu ook op uw mobiele telefoon gebruiken. Het is zelfs mogelijk om zonder een vast toestel, toch met uw mobiel bereikbaar te zijn op het vertrouwde ‘vaste nummer’. Functionaliteiten zoals doorverbinden, wachtrij en groepsdoorschakelingen zijn op uw mobiele telefoon beschikbaar.